Összetevők:
BÚZALISZT, víz, margarin (finomított növényi olajok és zsírok (pálma, napraforgó, repce változó arányban), víz, só, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), sajt (2,8%) (TEHÉNTEJ, só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, színezék: karotinok), élesztő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), cukor, BÚZAGLUTÉN, TOJÁSSÁRGÁJAPOR, sovány TEJPOR, SZÓJALISZT, TEJSAVÓPOR, sárgaborsórost, folyékony TEJSAVÓ, teljes kiőrlésű ROZSLISZT, ROZSKORPA, ÁRPAMALÁTALISZT, starter kultúra, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, étkezési sav: tejsav, ecetsav; aroma, lisztkezelő szer: aszkorbinsav, enzimek.
A termék olyan üzemben készült, ahol CSILLAGFÜRTLISZTET, DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, TOJÁS- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Felhasználási útmutató:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
2. A tepsi alját vékonyan kenje ki zsiradékkal (margarin, zsír stb.) vagy használjon sütőpapírt.
A fagyott termékeket a tepsibe kell helyezni úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől 2,5 cm távolságra legyenek.
3. A termékek felületét vékonyan vízzel meg kell permetezni, ezután azonnal süthetőek.
4. Előmelegített gázsütőben, vagy elektromos sütőben 185°C-on (5-6. fokozat) 20-23 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 185°C-on 15-18 perc alatt aranybarna színűre kell sütni.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.