Összetevők:
BÚZALISZT (Szlovákia), margarin (finomított növényi olajok (pálma, napraforgó változó arányban), víz, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin-észterei, lecitinek (SZÓJA); só, étkezési sav: citromsav, aroma), víz, sajt (5,3%) (TEHÉNTEJ, só, tejsavbaktérium-kultúra, oltóenzim, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, színezék: karotinok), teljes tojáslé (teljes TOJÁSLÉ, tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav),
szezámmag, TOJÁSSÁRGÁJALÉ (TOJÁSSÁRGÁJALÉ, tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), jódozott só (étkezési só, kálium-jodid), cukor, BÚZAGLUTÉN, BÚZADARA, kukoricakeményítő, sajtpor (0,3%) (szárított SAJT, TEJSAVÓPOR, emulgeálósók: nátrium-foszfátok), TOJÁSFEHÉRJEPOR, módosított keményítő, TEJPOR, TEJSAVÓPOR, növényi zsiradék (pálma), finomított napraforgóolaj, sárgaborsórost, inaktív élesztő, színezék: karotinok, lisztkezelő szer:
aszkorbinsav, enzimek.
A termék olyan üzemben készült, ahol CSILLAGFÜRTLISZTET, DIÓFÉLÉKET, FÖLDIMOGYORÓT, KÉN-DIOXIDOT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, TOJÁS- és ZELLERSZÁRMAZÉKOT tartalmazó anyagot használhatnak fel!
Felhasználási útmutató:
1. Kapcsolja be a sütőt és melegítse elő a kívánt hőmérsékletre.
2. A tepsi alját vékonyan kenje ki zsiradékkal (margarin, zsír stb.) vagy használjon sütőpapírt. A fagyott termékeket a tepsibe kell helyezni úgy, hogy egymástól és a tepsi szélétől 2,5 cm távolságra legyenek.
3. A termékek felületét vékonyan vízzel meg kell permetezni, ezután azonnal süthetőek.
4. Előmelegített gázsütőben, vagy elektromos sütőben 195°C-on (7-8. fokozat) 20-23 perc alatt, illetve légkeveréses sütőben 195°C-on 18-20 perc alatt aranybarna színűre kell sütni.
Sütőtípusonként a sütési hőmérséklet és a sütési idő eltérő lehet.