Rántott csirkeszárny

Rántott csirkeszárny

Egységár: 2598,-Ft/kg
Csomagban: 500g
1299 Ft
Fritőzben
Serpenyőben
Sütőben
Csirkeszárny felhasználásával készült, gyorspácolt, panírozott, elősütött, gyorsfagyasztott termék, hozzáadott ivóvízzel. A hozzáadott ivóvíz a pácléből származik.
Összetevők:
pácolt csirkeszárny (62%) {csirkeszárny (54%), ivóvíz (5%), ízesítő- és adalékkeverék [glükózszirup, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), étkezési só, antioxidáns (nátrium eritroaszkorbát), élesztőkivonat], étkezési só}, panír {panírmorzsa [BÚZALISZT, étkezési só, élesztő, színezék (paprikakivonat)], ivóvíz, BÚZALISZT, étkezési só, paprikakeverék (fűszerpaprikaőrlemény, paprikakivonatok), fűszerkeverék (étkezési só, dextróz, fűszerkivonatok), fokhagymapor}, napraforgó étolaj. Nyomokban SZÓJÁT, TEJET, TOJÁST, ZELLERT, MUSTÁRT és SZEZÁMMAGOT tartalmazhat.
Elkészítési javaslat:
Serpenyőben / olajsütőben: a csomagolás eltávolítását követően, helyezzük a fagyasztott terméket bő, forró olajba vagy zsiradékba és kb. 170°C-on 5-6 perc alatt melegítsük át.

Sütőben: melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csomagolás eltávolítását követően helyezzük a fagyasztott terméket sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsibe, majd süssük 20-22 percig.
A terméket időnként forgassuk meg, hogy mindkét oldala ropogósra süljön.
A sütéshez használt eszközök különbözhetnek, a fenti adatok tájékoztató jellegűek. Szükség szerint a saját készülékünkre szabhatjuk őket.
Figyelem! Tálalás előtt ellenőrizzük, hogy az étel megfelelően átforrósodott-e.
Átlagos tápérték 100 g–ban:
Energia 861 kJ / 206 kcal
Zsír 10 g
-amelyből telített zsírsavak 2,2 g
Szénhidrát 17 g
-amelyből cukrok 0,7 g
Fehérje 13 g
1,44 g

További javaslataink

Iratkozz fel hírlevelünkre

hogy elsőként értesülhess új termékeinkről és akcióinkról!
Kövess minket!